keretekbe zárva

2011.02.08. 00:35 | gigiblogol | Szólj hozzá!

Egyszerűen fogalmam sincs, hogy fogjak hozzá az íráshoz. Kavarognak bennem az érzések ezerrel :) Még most is remeg a lábam, hevesen dobog a szívem, és szeretném, ha megállna az idő.  

Igen, ma is találkoztunk, a hétfő a mi időnk. Keretek közé zárt boldogságos - lepkeszárnyas együttlét. Kézsimogatás. Én az övét, ő az enyémet. Kellemes borzongás. Vágy az ölelésére. Beszélgetés. Egy kávé és pár korty tonic. Mégis részegnek érzem magam. Hallgatom. Alig tudok figyelni - pedig akarok - a hangja elringat, messzire visz. Nem akarok hazamenni. Jó vele. És ez a jelen. Szeretnék az ölébe kucorodni. Szeretném megsimogatni. Szeretnék vele szeretkezni. Hétfőn vagy kedden vagy szerdán vagy csütörtökön vagy pénteken vagy szombaton vagy vasárnap. Tudom. Hétfő. Így is.

Búcsú. Puszi. Puszik. Száj. Ölelés. Odabújás. Az első csók. Harmincegy év után. Szédülés. Zavar. Akarás. Ölelés. Simogatás. Elengedés. Nehéz. Gödörbeesés. Eltaknyolás. Otthon. Gyerek alszik. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gigiblogol.blog.hu/api/trackback/id/tr992645828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása