Úton egymásfelé

teljességgel személyes blog

Friss topikok

Linkblog

el nem küldött levél

2011.01.04. 23:02 | gigiblogol | Szólj hozzá!

Túl vagyunk egy találkozáson meg sok-sok csetbeszélgetésen. És azt gondolom, itt kellene megállni. (Nem biztos, hogy komolyan gondolom.) Szóban nem mertem rákérdezni, Te szóban nem merted elmondani. Írásban miért könnyebb minden? Azt hiszem , éreztük mind a ketten, de ügyesen sikerült kikerülni a komoly beszélgetést. 

Féltem ettől a találkozástól. Féltem, hogy előjönnek a régi érzések. És előjöttek. És ilyenkor már nem tudom, mi a helyes. Jó lenne egy bizonyos határt betartani, akkor egy igaz baráttal több lennék. De az azt is jelentené, hogy színlelnem kéne. Nevetni, amikor sírni szeretnék, hülyéskedni, amikor éppen megszakad a szívem. Tudom, meg lehet csinálni. Azt hiszem, érted bármit vállalnék. 

Azt mondtad, kerestél. örültem volna, ha megtalálsz.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gigiblogol.blog.hu/api/trackback/id/tr492561370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása