összegabalyodva...

2011.02.28. 11:21 | gigiblogol | Szólj hozzá!

"szigorúan" tartjuk a kereteket, a hétfő a miénk. a fotóklub érdekes, képek, filmek, fotosop oktatás,  ilyesmi. de a legjobb az egészben hogy közben cirógatjuk, simogatjuk egymás kezét, hogy időnként összedugjuk a fejünket, hogy egymás mellett ülünk... már kimondtuk egymásnak, hogy "szeretlek", és továbbra is hevesen ver a szívünk egymás közelségétől. Továbbra is csetelünk minden áldott nap, és továbbra is rettegek attól, hogy egy napon szó nélkül eltűnik. 

a múlt hetet végigbetegeskedtem. megint veszítettem a súlyomból. muszáj összekapnom magam evésileg, mert ronda gilisztának látom magam a tükörben. utálok gilisztának látszani. főleg most, amikor nagyon szeretnék tetszeni.

és ma végre, megint hétfő van. úgy várom ezt a napot hogy majd beledöglök, komolyan. ma elmarad a fotóklub, miénk az egész délután. próbáltam programokat keresgélni a neten, nem sok mindent találtam. a sétához, szexhez hideg van. mit lehet akkor tenni? menjünk korcsolyázni? jó mozifilm sincs semmi érdekes. állatkert csak ötig van nyitva. hááát, maradnak a spontán megoldások. 

rettenetesen izgulok. azt mondta, óvszerről ő gondoskodik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gigiblogol.blog.hu/api/trackback/id/tr252697058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása